Herman Miller Aeron - Kancelarijske stolice - Radne stolice - Podgorica, Crna Gora

Herman Miller Aeron – Kancelarijske stolice – Radne stolice – Podgorica, Crna Gora

Istražite našu selekciju kancelarijskih, radnih i kompjuterskih stolica. Bilo da tražite stolicu za kancelariju, rad od kuće, učenje, DR Trade vam nudi širok asortiman najfunkcionalnijih stolica od najvećih svjetskih brendova. Na ovoj stranici pronađite sve informacije koje su potrebne za odabir i kupovinu kancelarijskih, radnih i kompjuterskih stolica. Naš salon se nalazi u Donjoj Gorici (Podgorica, Crna Gora).

Kancelarijske stolice / Radne stolice koje su ergonomične

Sve kancelarijske stolice / radne stolice u ponudi DR Trade-a su maksimalno ergonomične. Naše stolice je moguće podešavati po visini sjedišta i naslona za ruke, po klizanju sjedišta, podešavanju naslona za glavu kao i podešavanja za lumbalnu podršku. Većina kancelarijskih / radnih stolica može da se otključa kako bi imali slobodan hod unazad. U našem arsotimanu možete pronaći kancelarijske stolice / radne stolice koje su promijenile kancelarijski svijet i omogućili zdravije radno okruženje radnicima. Među njima je i Aeron stolica od Herman Miller-a.

Kancelarijske stolice / Radne stolice koje su funkcionalne

Kancelarijske stolice / radne stolice koje se nalaze u DR Trade ponudi su maksimalno funkcionalne za namjene koje je potrebno da obave. Pa tako imamo kancelarijske stolice / radne stolice koje su namjenjene: konferencijskim salama, salama za čekanje, kreativnim kancelarijama, kompjuterskim salama, kao i kancelarijama za grupni rad i menadžerskim kancelarijama. Prilkom kupovine kancelarijskih stolica / radnih stolica u DR Trade-u, naš stručni tim će vam pomoći oko odabira stolice koja će biti maksimalno funkcionalna za obavljanje vašeg posla.

Kancelarijske stolice / Radne stolice koje su najbolje u Crnoj Gori

Zašto su kancelarijske stolice / radne stolice najbolje u DR Trade-u u cijeloj Crnoj Gori S ponosom vam predstavljamo široku ponudu kancelarijskih / radnih stolica od svjetskih vodećih proizvođača i brendova kao što su Herman Miller, Vitra, Frezza, Las Mobili i mnogi drugi. Pored njih, DR Trade pod svojim brendom proizvodi kancelarijske stolice prema dizajnu i instrukcijama svjetskih stručnjaka.

Kancelarijske stolice / Radne stolice – ponuda Podgorica, Crna Gora

Pogledajte dio DR Trade ponude kancelarijskih / radnih stolica koje možete poručiti online ili u našem salonu koji se nalazi u Donoj Gorici (Bul. 21. Maja 89/2, Donja Gorica, Podgorica, Crna Gora):

Prikaz više stolica - Kancelarijske stolice - Radne stolice - Podgorica, Crna Gora

Prikaz više stolica – Kancelarijske stolice – Radne stolice – Podgorica, Crna Gora

Šta treba gledati prilikom odabira kancelarijskih stolica / radnih stolica?

 • Podesivost kompjuterske stolice / radne stolice
  Vodite računa o podesivim mehanizmima stolice za što udobniji rad.
 • Kvalitet i odabir adekvatnih i kvalitetnih materijala
  Odabir kvalitetnih i adekvatnih materijala je ključan. Stolice koje se koriste za duže radne sate potrebno je da imaju materijal koji ne izaziva znojenje.
 • Odabir boje kompjuterske stolice / radne stolice
  Odabir boje stolice prema ostatku kancelarije ili radnog prostora.
 • Odabir pokretljivosti kompjuterske stolice / radne stolice
  Da li vam je potrebna stolica sa točkićima ili ne. Da li vam je potrebna lakša ili teža stolica?
 • Naslon za ruke kompjuterske stolice / radne stolice
  Naslon za ruke olakšava dugotrajni rad za kompjuterom. Kompjuterske stolice koje imaju naslone za ruke su u 90% slučajeva bolji izbor.
 • Naslon za glavu kompjuterske stolice / radne stolice
  Naslon za glavu otklanja opterećenje gornjeg dijela kičme i poboljšava vaše držanje
 • Lumbalna podrška kompjuterske stolice / radne stolice
  Podrška za donji dio leđa je ključna kod svake kompjuterske stolice.
 • Klizanje sjedišta kompjuterske stolice / radne stolice
  Jako je bitno da sjedište bude pravilno postavljeno, pa samim tim, bitno je da stolica ima opciju klizanja sjedišta
 • Maksimalna nosivost kompjuterske stolice / radne stolice
  Iako su kompjuterske stolice napravljene od kvalitetnih i izdržljivih materijala, vodite računa o maksimalnoj nosivosti.

Kako podesiti kancelarijsku stolicu / radnu stolicu?

Kancelarijska stolica / Radna stolica se podešava radi postizanja maksimalne udobnosti i optimalnog položaja tijela. Pročitajte detaljno upustvo kako da podesite kancelarijsku stolicu / radnu stolicu, a posebno kompjutersku stolicu, prema svom tijelu.

Ovaj tip podešavanja nemaju sve kancelarijske stolice / radne stolice – provjerite opis stolice kako bi utvrdili koje funkcije sadrži.

 1. Prilagodite sjedište kancelarijske stolice

Najbitnije je da sjednete što bliže naslonu stolice tako da vam donji dio leđa bude u potpunosti prislonjen naslonu stolice. Unutrašnji dio koljena treba da bude odmaknut 3-5 cm od ivice sjedišta kancelarijske stolice. Na ovaj dio obratite pažnju pri kupovini kancelarijske stolice. Većina radnih stolica u DR Trade-u ima podešavanje tkz klizanje sjedišta.

 1. Prilagodite visinu kancelarijske stolice

Visina kancelarijske stolice se podešava tako da ruke budu pod prirodnim uglom kada ih stavite na sto. Ako stolica posjeduje naslone za ruke, oni bi trebali da budu u ravni sa stolom. Koljena treba da budu pod malo manjim uglom od 90 stepeni, tako da je većina zadnje lože naslonjena na sjedište.

 1. Prilagodite naslon kancelarijske stolice

Naslon kancelarijske stolice bi trebao većinu vremena da je fiksiran uspravno. Preporučuje se povremeno opšutanje naslona kako bi tijelo ušlo u opušteniji položaj i smanjio pritisak tijela na uobičajenim mjestima.

Vitra stolice bez točkića - Kancelarijske stolice - Radne stolice - Podgorica, Crna Gora

Vitra stolice bez točkića – Kancelarijske stolice – Radne stolice – Podgorica, Crna Gora

Da li vam trebaju kancelarijske stolice / radne stolice sa ili bez točkića?

Možda čudno pitanje u današnje vrijeme. U 90% slučajeva, preporučujemo vam kancelarijske / radne stolice sa točkićima jer vam omogućavaju glatko kretanje i dok sjedite. Međutim, konferens sale, podloge koje nisu u potpunosti ravne, izdižene platforme zahtjevaju kancelarijske stolice / radne stolice bez točkića.

Da li vam trebaju kancelarijske stolice / radne stolice sa ili bez naslona za ruke?

Kancelarijske stolice / radne stolice sa naslonima za ruke olakšavaju višesatni rad i pružaju veći nivo udobnosti. Međutim, treba voditi računa o tome da li su nasloni za ruke dovoljno prilagodljivi prema visini stola jer može doći do sudaranja ili preklapanja. Kancelarijske stolice / radne stolice bez naslona za ruke je bolji izbor ukoliko vam je potrebna fleksibilna i lakša kompjuterska stolica. Kompjuterske stolice bez naslona za ruke odgovaraju većem broju stolova.

#1 za kancelarijski namještaj u Crnoj Gori

DR Trade je daleko ispred konkurencije kada je u pitanju kancelarijski namještaj u Crnoj Gori. Naši proizvodi su ergonomski, funkcionalni, pokretljivi, kvalitetni i dugotrajni. Naši klijenti su najveće firme u Crnoj Gori, kojih brojimo preko 4000. Ovlašćeni smo zastupnik najvećih svjetskih brendova u kancelarijskom namještaju. DR Trade posjeduje najveći asortiman kancelarijskog namještaja u Crnoj Gori: stolice, stolovi, fioke, ormari, pregradni zidovi, fotelje i sva oprema za kancelarije. Veliki izbor materijala, stilova i boja. Pored prodaje kancelarijskog namještaja, vršimo isporuku i montažu na cijeloj teritoriji Crne Gore. Naši profesionalni monteri namještaja su uspješno odradili skoro 500 projekata. DR Trade tim čini ambiciozni tim stručnjaka u arhitekturi, ekonomiji i dizajnu.

DR Trade Kancelarijski namještaj - Podgorica, Crna Gora

DR Trade Kancelarijski namještaj – Podgorica, Crna Gora

Često Postavljena pitanja za kancelarijske stolice – Podgorica, Crna Gora

To zavisi od vaših potreba i preferenci. Ako tražite stolicu sa dobrom podrškom leđa, pogledajte one sa naslonom za leđa i oprugom koja prati konture vašeg tijela. Ako vam je potrebna stolica koja je dobro prilagodljiva, potražite one sa podesivim naslonom za leđa i visinom sjedišta. Ako vam je potrebna stolica sa dobrom podrškom za noge, potražite one sa podesivim naslonom za noge. Sve tipove kancelarijskih stolica možete pronaći u DR Trade salonu, Podgorica, Crna Gora.

Najudobnije kancelarijske stolice obično imaju dobru podršku leđa i nogu, a takođe i mekanu sjedišnu površinu. Ako vam je potrebna stolica sa dodatnom podrškom, potražite one sa naslonom za leđa sa oprugom koja prati konture vašeg tijela i naslonom za noge sa podesivom visinom. Najudobnije kancelarijske stolice možete kupiti u DR Trade, Podgorica, Crna Gora.

Najbolja sjedišta za kancelarijske stolice su ona koja omogućavaju dobru podršku za leđa i noge, a takođe su i mekana i udobna. Ako vam je potrebna stolica sa dodatnom podrškom, potražite one sa naslonom za leđa sa oprugom i naslonom za noge sa podesivom visinom. Stolice sa najboljim sjedištima za kancelarijsku upotrebu možete pronaći u DR Trade, Podgorica, Crna Gora.

Najbolje stolice za rad sa računarom su one sa dobrom podrškom za leđa i noge, a takođe i podešljive – da se prilagode vašoj visini i položaju sjedenja. Potražite stolice sa podesivim naslonom za leđa i visinom sjedišta, kao i naslonom za noge sa podesivom visinom. Najbolje kompjuterske stolice možete pronaći u DR Trade, Podgorica, Crna Gora.

Najbolje stolice za duže vrijeme sjedenja su one sa dobrom podrškom leđa i nogu, a takođe i podešljive da se prilagode vašoj visini i položaju sjedenja. Potražite stolice sa podesivim naslonom za leđa i visinom sjedišta, kao i naslonom za noge sa podesivom visinom. To će vam omogućiti da prilagodite stolicu vašem tijelu i pomoći da se održite u udobnom položaju tokom dužeg vremena sjedenja. Takođe, potražite stolice sa mekanim sjedištem i naslonom za leđa sa oprugom koja prati konture vašeg tijela, što će vam pomoći da se osjećate udobno i spriječiti bol u leđima i nogama. Najbolje ergonomske radne stolice možete pronaći u salonu kancelarijskog namještaja DR Trade, Donja Gorica, Podgorica, Crna Gora.