Skip to content

Vi samo sjedite i radite svoj posao, a mi ćemo se postarati da vam bude udobno.

DR TRADE

Sa vama od 1991. godine.

Siguran partner
sa preko 4000 klijenata.

Sigurni smo da ste u nekom trenutku čuli da je Dr Trade ovlašćeni zastupnik nekih od vrhunskih proizvođača kancelarijskog namještaja i opreme. To znači da vam nudimo najnoviji asortiman za ergonomski prilagođen, dinamičan i isplativ enterijer. Sigurni smo i da ste čuli da u našoj kompaniji možete potražiti sigurnog partnera, budući da se oslanjamo na iskustvo, znanje i osluškujemo potrebe preko 4,000 klijenata sa kojima smo sarađivali od osnivanja, sada već dalekog septembra 1991. godine.

Profesionalni standardi i etičnost u poslovanju.

Visoki i stabilni profesionalni standardi, etičnost u poslovanju, jedinstvena poslovna kultura, društvena odgovornost i odgovornost prema klijentima, te profesionalno i ljubazno osoblje naši su najjači aduti u tržišnoj utakmici. Poseban akcenat stavljamo na naš tim, jer ga čine profesionalci različitih profila. Ono što naši partneri i kupci uvijek ističu jeste da zahvaljujući našem znanju i iskustvu oni znaju da će dobiti najbolje, počev od funkcije, statike, preko kolorita pa do isporuke i montaže.

DR TRADE

Sa vama od 1991. godine.

DR TRADE

Sa vama od 1991. godine.

Širok asortiman

Asortiman naše kompanije obuhvata (ali tu se ponuda ne završava):

  • kancelarijske stolove (kabinete i operativni namještaj);
  • kancelarijske stolice, arhivske ormare (klasične i metalne);
  • komadni kancelarijski namještaj i ostalu opremu za uređivanje poslovnih prostora;
  • opremu za banke (vezice i kese za novac, brojače novčanica i kovanica, uređaje za provjeru ispravnosti novca, ormare i sefove otporne na vatru, protivpožarne ormare);
  • dekorativnu rasvjetu;
  • podne obloge;
  • program za kafiće i restorane.

DR TRADE

Vjerujemo da će radni dan u ambijentu koji ste opremili kvalitetnim kancelarijskim namještajem i opremom koju nudimo postati više od posla – jer naša kompanija dokazuje da posao može biti zadovoljstvo i pasija.

Obavještenje

Poštovani,
Kako bismo zajedničkim naporima smanjili širenje korona virusa, a u skladu sa mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, naš prodajni objekat ostaje zatvoren.

Isporuke organizujemo svakog radnog dana od 08-16h.

Za sve potrebne informacije možete posjetiti našu internet stranicu drtrade.me ili nas kontaktirajte putem tel: 069031294 ili putem e-mail: dr@t-com.me

I dalje ćemo biti s vama na društvenim mrežama.
Vaš DR Trade.