Kancelarijski stolovi Podgorica, Crna Gora 5th element

Kancelarijski stolovi Podgorica, Crna Gora 5th element

Istražite našu selekciju kancelarijskih, radnih i kompjuterskih stolova. Bilo da tražite sto za kancelariju, rad od kuće, učenje, DR Trade vam nudi širok asortiman najfunkcionalnijih stolova od najvećih svjetskih brendova. Na ovoj stranici pronađite sve informacije koje su potrebne za odabir i kupovinu kancelarijskih, radnih i kompjuterskih stolova. Naš salon se nalazi u Donjoj Gorici (Podgorica, Crna Gora).

Kancelarijski stolovi koji su kvalitetni

Kancelarijski sto govori puno toga o vašem načinu rada. Stolovi iz naše ponude izrađeni od visoko kvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost upotrebe u odnosu na ostale stolove koji su dostupni na crnogorskom tržištu. Kvalitetni kancelarijski stolovi postavljaju ton kancelarijskog prostora koji odiše prisustvom autoriteta, liderstva i ambicije.

Kancelarijski stolovi koji su funkcionalni

Kancelarijski stolovi moraju biti funkcionalni. Kancelarijski stolovi predstavljaju radnu bazu koja znatno utiče na vaše performanse u poslu. Oblik, visina, širina i dužina stola, pokretljivost i težina stola, broj fioka ili polica koje sto posjeduje su faktori koji utiču na funkcionalnost. Prilkom kupovine kancelarijskih stolova u DR Trade-u, naš stručni tim će vam pomoći oko odabira stola koji će biti maksimalno funkcionalan za obavljanje vašeg posla.

Kancelarijski stolovi koji su najbolji u Crnoj Gori

Zašto su najbolji stolovi kod nas? Kancelarijski stolovi koji se nalaze u ponudi DR Trade-a dolaze od najboljih svjetskih brendova koji su lideri na svjetskom tržištu kancelarijskog namještaja. Brendovi kao što su Herman Miller, Vitra, Frezza, Alias, Las Mobili i sl. DR Trade pod svojim brendom proizvodi kancelarijski namještaj po dizajnu svjetski poznatih stručnjaka.

Kancelarijski stolovi – ponuda Podgorica, Crna Gora

Pogledajte dio DR Trade ponude kojeg možete poručiti online ili u našem salonu koji se nalazi u Donoj Gorici (Bul. 21. Maja 89/2, Donja Gorica, Podgorica, Crna Gora):

 

Šta treba gledati prilikom odabira stola?

Kada birate kancelarijski sto, bitno je da odaberete prave specifikacije stola prema namjeni koju će obavljati u vašem radnom prostoru. Bitno je obratiti pažnju na veličinu stola, oblik stola, boje stola, noge stola i dodatne funkcionalnosti stola.

Odabir veličine kancelarijskih stolova

Ovo je jedan od najbitnijih koraka prilikom izbora kancelarijsih tj radnih stolova. Bitno je da znate koje su dimenzije prostorije u kojoj ćete smjestiti sto. Prilikom određivanja mjesta za radni sto, uzmite u obzir i mjesto za radnu stolicu i dodatni sadržaj.

Kada birate kancelarijski sto, zapitajte se:

  • U kojem tipu prostora ćete postaviti sto?
  • Da li ćete sto postaviti u sali za sastanke, kancelariji za nekoliko radnika, kancelariji za veliku grupu radnika ili u menadžersku kancelariju?
  • Ukoliko je neophodno da na stolu bude kompjuter, koliko vam je potrebno dodatnog prostora za vaš notes, lampu, telefon i slične dodatke?

Odabir oblika kancelarijskih stolova

Pored veličine, za pravi odabir kancelarijskog stola, bitan je i njegov oblik. Kako bi došli do pravog rješenja zapitajte se:

  • U kojem dijelu prostorije će se nalaziti sto?
  • Koliko ljudi će koristiti sto?
  • Da li je potrebno da korisnici stola budu okrenuti jedno prema drugom?
  • Da li je neophodno popuniti određeni oblik stola prema zidu ili ostatku namještaja?

Odabir nogara kancelarijskih stolova

Mi pružamo širok izbor oblika i stila nogara za stolove, a svakom izboru funkcionalnost je imperativ. Nogari stola u vidu panela daju stabilnost i privatnost stolu. Nogari stola koji imaju držače za kablove daju na urednosti i lakoj upravljivosti kablovima. Nogari stola koji posjeduju podešavanje visine samog stola daju mogućnost prilagođavanja vašoj visini ili prelaska između stojećeg i sjedećeg rada. Nogari stola kojzi imaju točkiće daju mogućnost lakog pomjeranja stola.

Kancelarijski stolovi – odabir dodatnih funkcionalnosti

Pored same radne površine kancelarijskog stola, bitan faktor je i potreba smještaja i organizacije. Kancelarijski stolovi mogu da posjeduju razne police, organizatore, držače, fioke. Police kod radnih stolova mogu da imaju svoje dodatne pregrade, a fioke i sigurnosne brave. Držači za telefone, olovke, štampače i sl. Kancelarijski stolovi koje prodaje Dr Trade u Donjoj Gorici (Podgorica, Crna Gora) mogu da posjeduju sve neophodne dodatke koji su potrebni za efikasno obavljanje posla.

Kancelarijski stolovi / radni stolovi imaju različite namjene

Kancelarijski stolovi (radni stolovi) je tako širok pojam da može da se podijeli u veliki broj pod kategorija. U nastavku, pogledajte neke od podjela kancelarijskih stolova:

Ravni stolovi

Ravni Stolovi Podgorica Crna Gora

Ravni Stolovi Podgorica Crna Gora

Kancelarijski sto koji je najpopularniji i najprodovaniji u Crnoj Gori. Najuniverzalniji tip radnog stola koji je prilagodljiv svakom prostoru. Pošto su ravni, moguće je praviti razne konfiguracije stolova i koristiti ih na bilo kom mjestu u prostoriji. Širina, visina, boja, nogari, izolacioni paneli su jako prilagodljivi za ovaj tip radnog stola. Standardne dimenzije ravnog stola omogućuju čak dva radna mjesta sa po 2 monitora, 2 tastature, 2 miša i 2 dodatna radna prostora za notes i lične stvari.

Stolovi na punim nogama

Zatvoreni stolovi Podgorica Crna Gora

Stolovi na punim nogama – Podgorica Crna Gora

Kancelarijski stolovi na punim nogama umjesto nogara posjeduju panele. Paneli omogućuju da se estetika radnog prostora ujednostavi i zadrži tako što će prekriti fiokare, računarsko kućište, kablove i sl. stvari koje se nalaze ispod stola.

Ugaoni stolovi

Ugaoni stolovi - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

Ugaoni stolovi – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Radni stolovi koji se perfektno uklapaju u neiskorišteni prostor u čoškovima, kao i što samo ime govori. Ugaoni stolovi se koriste u kancelarijama gdje je neophodno maksimalno iskoristiti radni prostor. Ugaoni stolovi se često koriste u kombinaciji sa ravnim stolovima kako bi zaposleni dobili više radnog prostora.

Zakrivljeni stolovi

Zakrivljeni stolovi - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

Zakrivljeni stolovi – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Kanelarijski stolovi koji su zakrivljeni u jednom dijelu radi ergonomskog položaja radnika. Ovaj dizajn omogućuje pravilnije držanje tijela prilikom rada na računaru tako što će kompjuterski monitor, miš i tastatura biti na optimalnoj udaljenosti, a ruke imati dodatnu potporu sa strana. Ovakav radni položaj omogućuje duži efektivni rad i manju zamorenost uz poboljšanje dugotrajnog uticaja na vid i kičmu radnika.

Modularni stolovi ili stolovi klupe

Klupe ili Modularni stolovi - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

Klupe ili Modularni stolovi – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Stolovi klupe predstavljaju optimalno rješenje radnog stola za veliki broj radnih mjesta u jednom prostoru. Ovi modeli su razvijeni sa ciljem pružanja što većeg radnog prostora koji je prilagodljiv velikom broju radnika sa različitim radnim potrebama. Idealna su rješenja gdje je potrebna konstantna komunikacija u mini klasterima zaposlenih. Dok izolacioni paneli imaju mogućnost blokiranja zvukova između različitih timova koji se nalaze za istim skupom klupa stolova. Ovi stolovi posjeduju sisteme za razvod struje i kablova za računare, telefone, štampače i sl. opremu.

Stolovi sa podesivom visinom

Podesiva visina - Vitra - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

Podesiva visina – Vitra – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Radni stolovi koji imaju mogućnost podešavanja visine su razvijeni zbog dodatne potrebe za što zdravijim radnim položajem. Odličan je izbor za kombinaiju sjedenja i stajanja u toku radnog dana. Doprinosi zdravlju vaše kičme, kukova i ramena. Smanjuje bol u leđima i poboljšava produktivnost na jako efektivan način. Ovaj tip stola može se kupiti sa ručnim ili elektronskim podešavanjem visine.

L stolovi

L stolovi - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

L stolovi – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Kao i što sam naziv kaže, ovaj radni sto je u obliku slova L i odlično se pokazao u kreativnom radnom okruženju. Dozvoljava napredniju postavku više monitora i radnika koji zusko sarađuju na radnom mjestu. Moguć je izbor ugla na lijevoj ili desnoj strani, kao i izbor panela ili nogara. Odličan je u kombinaiji sa ravnim stolovima.

Menadžerski / direktorski stolovi

Menadzerski stolovi - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

Menadzerski stolovi – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Direktori i visokopozicionirani menadžeri imaju privilegiju da koriste tkzv. menadžerske stolove. Pored jako visoke funkcionalnosti, ovi kancelarijski stolovi imaju izražen dizajn. Kancelarijski sto koji je izrađen od najkvalitetnijih materijala. DR Trade sa ponosom prodaje najbolji i najkvalitetniji menadžerski najmještaj u Crnoj Gori.

Stojeći stolovi

Stojeći stolovi - Kanelarijski stolovi - Podgorica Crna Gora

Stojeći stolovi – Kanelarijski stolovi – Podgorica Crna Gora

Stojeći stolovi su odličan izbor kada je u pitanju rad u pokretu koji pored glavnog posla zahtjeva i unos podataka u kompjuter ili zapisivanje u notes. Brojne studije su pokazale prednosti korišćenja stojećih stolova koje se odnose na vaše cjelokupno držanje, manji napor na kičmu, ramena i kukove, kao i produktivnost na poslu. DR Trade nudi veliki asortiman stojećih stolova.