Kancelarijska oprema - ormari, obloge, pregradni zidovi

Kancelarijska oprema – ormari, obloge, pregradni zidovi

Preuređujete kućnu kancelariju ili ste u fazi prikupljanja ponuda za veliku narudžbinu kancelarijskog namještaja i opreme? DR Trade je pravo mjesto za vas. DR Trade ima najveći asortiman kancelarijske opreme i kancelarijskog namještaja u Crnoj Gori.

Kancelarijska oprema obuhvata sledeće stavke: fiokari, police, ormari, pregradni zidovi, izolacione obloge, organizatori i sl. Podkrijepite svoje organizacione potrebe kancelarije na jednom mjestu. DR Trade salon kacelarijskog namještaja se nalazi u Donjoj Gorici (Podgorica, Crna Gora). Kancelarijska oprema je dostupna u svim materijalima kao što su drvo, plastika i metal.

Novo u ponudi – Pregradni akustični paneli

DR Trade salon kancelarijskog namještaja u Donjoj Gorici, Podgorica, Crna Gora, s ponosom nudi impresivnu selekciju pregradnih akustičnih panela koji će transformisati vaš radni prostor. Naši pregradni akustični paneli kombinuju funkcionalnost i estetiku, pružajući vam ne samo privatnost i tišinu, već i atraktivno uređenje prostora. Sa različitim opcijama boja, dezena i dimenzija, naši akustični paneli mogu se prilagoditi svakom prostoru i dizajnu, obezbjeđujući optimalnu radnu atmosferu. Bez obzira na to da radite u kancelariji, coworking prostoru ili kući, DR Trade vam nudi kvalitetna rješenja za pregradne akustične panele.

Pregradni akustični paneli - Podgorica, Crna Gora

Pregradni akustični paneli – Podgorica, Crna Gora

Pregradni akustični paneli - Podgorica, Crna Gora

Pregradni akustični paneli – Podgorica, Crna Gora

 

Kancelarijski smještaj

Kancelarijski smještaj - ormari, obloge, pregradni zidovi - Podgorica, Crna Gora

Kancelarijski smještaj – ormari, obloge, pregradni zidovi – Podgorica, Crna Gora

Sto nije dovoljan ukoliko ne posjeduje smještaj. Kod nas možete pronaći veliki broj stolova koji posjeduje dovoljno smještajnog prostora u vidu polica i fioka, tako da će vaš kancelarijski sto uvijek biti uredan i čist. Dodatni fiokari i police su odličan način da se nadogradi sto koji ne posjeduje smještaj.

Ormari za dokumenta

Kancelarijska oprema Vitra - ormari, obloge, pregradni zidovi

Kancelarijska oprema Vitra – ormari, obloge, pregradni zidovi

Ukoliko imate dosta pisama, fajlova, ugovora, registratora i ostalih dokumenata, potrebno je da nabavite ormar za dokumenta. Ormari za dokumenta mogu biti visine radnog stola, ali mogu i da prekiju čitav kancelarijski zid. DR Trade posjeduje rješenja i za prostorije koje su isključivo namjenjene za ormare za dokumenta, kao što su javne arhive, biblioteke i sl.

Metalni ormari

Metalni ormari Vitra - ormari, obloge, pregradni zidovi - Podgorica, Crna Gora

Metalni ormari Vitra – ormari, obloge, pregradni zidovi – Podgorica, Crna Gora

Metalni ormari su postali trend s porastom interesovanja za industrijski dizajn. DR Trade nudi širok asortiman metalnih ormara u Crnoj Gori. Metalni ormari pored svoje izdržljivosti imaju i veću sigurnost jer posjeduju izdržljivije brave za zaključavanje. Ukoliko imate potrebu za metalnim ormarima, DR Trade je vaša adresa u Donjoj Gorici (Podgorica, Crna Gora).

Pregradni zidovi

Kancelarijska oprema Frezza - ormari, obloge, pregradni zidovi - Podgorica, Crna Gora

Kancelarijska oprema Frezza – ormari, obloge, pregradni zidovi – Podgorica, Crna Gora

DR Trade nudi najprofesionalnije sisteme pregradnih zidova u Crnoj Gori. U ponudi imamo pregradne zdove kao što su: stakleni pregradni zidovi, aluminijski pregradni zidovi, pregradni zidovi otporni na vatru, montažni pregradni zidovi, modularni pregradni zidovi, dupli pregradni zidovi, izolacioni pregradni i zidovi i sl. Pregradni zidovi su pravo rješenje kada je potrebno od velike prostorije napraviti više manjih. Modularni pregradni zidovi su odlično rješenje ukoliko imate potrebu često da mijenjate veličine i namjenu prostorija. Svi naši pregradni zidovi su dizajnirali svjetski stručnjaci, tako da su svi moderni, lijepi i funkcionalni.

Pregrade za zvučnu izolaciju

Pregrade za zvučnu izolaciju su sastavni svih modernih radnih prostora gdje radi više osoba. Pregrade efektivno blokiraju zvukove tastature, kuckanje telefona, ali prave i vizuelno odvojen prostor. Tako da u modularno postavljenim stolovima, radnik ima osjećaj privatnosti i izolovanosti. Kancelarijska oprema podrazumjeva pregrade sa zvučnom izolacijom u svim modernijim kancelarijskim prostorima gdje radi više osoba za modularnim stolovima.

Podne obloge

DR Trade nudi najveći izbor podnih obloga u Crnoj Gori. Podne obloge mogu biti u vidu duplih podova i u vidu tepiha i etisona. Podne obloge mogu da imaju razne namjene, kao što su: izolacija, smještaj za instalacije, vizuelni efekat i sl.

Dupli podovi

Dupli podovi su veoma efektivno rješenje za sprovođenje i sakrivanje podnih instalacija. Namjenjeni su za prostorije gdje je veliki broj instalacija kao što računarske sale, data centri, banke i sl. Dupli podovi su sastavljeni od modularnih ploča koje mogu biti različite visine. DR Trade nudi veliki izbor duplih podova u Crnoj Gori.

Tepisi i etisoni

DR Trade nudi širok izbor tepiha i etisona za kancelarijske prostorije u Crnoj Gori. 

#1 Kancelarijska oprema u Crnoj Gori

DR Trade je na samom vrhu kada je u pitanju kancelarijska oprema u Crnoj Gori. DR Trade je firma koja posluje od 1991. godine, ima preko 4000 zadovoljnih klijenata među kojima su i najveće firme u Crnoj Gori, a odradila je skoro 500 velikih projekata. DR Trade je ovlašćeni zastupnik velikih svjetskih brendova za crnogorsko tržište kao što su: Herman Miller, Vitra, Frezza, Las Mobili i sl.